Groepsaccommodaties
groepsvakantiehuizen, accommodatie groepen, groepsverblijven, groepshuizen, boerderijen

Groepsaccommodatie aanbieders
Vakantiehuizen op de Veluwe U vindt hier de leukste vakantiehuizen, vakantieboerderijen, chalet's, groepsaccommodaties of villa's op de Veluwe (Achterhoek, Friesland en Flevoland). Sommige hebben zelfs een eigen sauna en whirlpool, anderen zijn weer uniek qua sfeer en/of ligging.
De leukste groepsaccommodaties in Nederland Jezoektietsleuks: Sfeervolle en bijzondere groepsverblijven op het platteland. Direct checken beschikbaarheid en reserveren. Geen administratie- en/of reserveringskosten.
Groepsaccommodaties in Nederland, Belgie, Duitsland en Oostenrijk Groepsaccommodaties in Nederland, Belgie, Duitsland en Oostenrijk voor groepen van 8-200 personen. Zelfverzorging of verzorging maaltijden
vakantie op het platteland Op Boerderijkamers.nl staan meer dan 800 accommodaties die overnachtingen op het platteland aanbieden o.a. in Nederland, Belgie, Luxemurg, Duitsland
Texel  / Noord-Holland
Groepsverblijf Nieuw Bornrif De Koog - Texel: Onze accommodatie is te huren door groepen, bijvoorbeeld scholen, verenigingen, families enzovoorts. Geschikt voor groepen tot 42 personen.
De Merel Den Burg: Luxe groepsverblijf in het centrum van Den Burg op het eiland Texel. Een gezellige groepsaccommodatie voor een reünie, bedrijfsfeest of vriendenclub. Kamers voor 2 en 3 personen met tv en badkamer.
Groepsverblijf Landhuis De Bult ***** Nabij Den Burg: Hét adres op Texel. Midden op het eiland. In 2001 geheel verbouwd tot luxe landhuis (vijf sterren)voor groepen van 15 tot 23 personen. Kom ook genieten van luxe badkamers met sauna en bubbelbaden en luxe keuken. 16 fietsen, enkele kinderfietsen en steps zijn bij de prijs inbegrepen.
Groepsaccommodatie de Stolp Texel Den Hoorn: Zoekt u een rustig gelegen en sfeervol groepsverblijf op Texel geschikt voor kinderen, dan is De Stolp een ideaal verblijf voor u! De accommodatie is rustig gelegen aan de zuidgrens van het karakteristieke dorpje Den Hoorn dicht bij strand, bos en veerhaven. Twee ruim opgezette sfeervolle accommodaties in countrywestern stijl, Stolp II en Stolp III. Geschikt voor zowel kleine als grote groepen tot maximaal 120 personen.
Groepsaccommodatie Jonkersbergen Den Hoorn: Een sfeervolle locatie voor veel groepen, zoals families, bedrijven, verenigingen en scholen. Het hele jaar geopend voor groepen van 10-70 personen. Er wordt aan één groep tegelijk verhuurd, dat geeft vrijheid, rust en ruimte. Voor meer informatie zie de site.
meer Texel  
Drenthe
't Anderhoes Anderen: Uw groepsaccommodatie in Drenthe voor vakantie, familiereünies en vergaderingen, ook voor gehandicapten! Sfeervolle Drentse groepsaccommodatie voor een groep tot 32 personen.
Vakantiepark Witterzomer Assen: Middenin de Drentse bossen, voor jong en oud! Er zijn luxe vakantiehuizen met veel privacy. En voor wie er even tussen uit wil met een groter gezelschap hebben wij diverse groepsaccommodaties. WiFi internet aanwezig.
Vakantiepark Mooi Oavelt Havelte: Bent u op zoek naar een kampeerboerderij voor groepsvakantie of familiereunie? Bij 'Mooi Oavelt' bent u zeker van een geslaagde vakantie of een succesvol groepsuitje! WiFi aanwezig.
Meer groepsverblijven Drenthe Huren Vakantiehuis heeft een aparte pagina met nog meer groepsverblijven in Drenthe
meer vakantiehuizen Drenthe  
Gelderland
vakantieboerderij-groepsaccommodatie Jolinckhoeve Achterhoek: "De Delle" is een 24 persoons karakteristiek verblijf daterend uit het jaar 1449. "'t Bakhuus" is een 18 persoons verblijf uit 1874 is in stijl gerenoveerd.
De Aalbertshoeve Ermelo / Veluwe: ligt midden in agrarisch gebied en op kleine afstand van de Veluwse bossen. Er zijn 3 accommodaties waarvan 1 geschikt voor 75 personen, 1 voor 36 personen en 1 voor 42 personen. Slaapzalen en ook kleinere kamers.
De Rijnhof Millingen a.d. Rijn: Zowel het dagverblijf als de slaapruimten bieden plaats aan 40 personen. Er zijn in totaal 5 slaapvertrekken, een 6 persoons hoogslaper en slaapplaatsen op overloop.
vakantieboerderij De Hooge Weide Vorden: ligt op het voormalige landgoed “Vorden”. In de directe omgeving zijn diverse recreatievoorzieningen en bezienswaardigheden aanwezig om u een onvergetelijke tijd te bezorgen.
meer vakantiehuizen Gelderland  
Friesland
Groepsaccommodatie de Harmsdobbe Bakkeveen: Onze groepsaccommodatie biedt onderdak aan allerlei soorten groepen. Grenst direct aan een prachtig natuurgebied “It Mandefjild”. Ideaal voor verenigingen, reunie, scholen of Scouting
Familieboerderij Onder de Linde Eastermar: Een kindvriendelijke accommodatie waar ook volwassenen zich thuis voelen. U kunt beschikken over een riante woonboerderij voorzien van alle luxe.
BinnenInn Buitenuit bij de Waddenzee Metslawier (bij Dokkum): 5 ruime en uniek ingerichte B&B appartementen (totaal 24 personen) in een voormalige school in Noord Friesland. Waddeneilanden als dagtocht of gewoon lekker niks doen in de grote tuin met hottub van de B&B, dit is de ideale plek voor vrienden- of familieweekenden!
SamsaraNijbeets Nij Beets: In deze verbouwde, rietgedekte woonboerderij worden cursussen van uiteenlopende aard georganiseerd. Ook is de groepsaccommodatie, welke voorziet in zestien slaapplaatsen, voor verhuur beschikbaar.
Luxe vakantievilla cq. conferentievilla Oudemirdum: Residentie Gaasterland is een ruime luxe vakantiehuis (300 m2) met wellness voorzieningen dat voor verschillende doelgroepen geschikt is bv. managementteams, ook particulier.
De Veenhoop Beschikt over 2 groepsaccommodaties centraal gelegen in de driehoek Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. De accomomdaties liggen ingeklemd tussen twee schitterende natuurgebieden: de Oude Venen en de Kraenlannen.
SGAF Friesland De SGAF, Samenwerkende Groeps-Accommodaties Friesland, is een initiatief van een aantal unieke groepsverblijven op de mooiste locaties in Fryslân. We bieden kwaliteit, zijn geclassificeerd en lid van de Recron. Makkelijk zoeken op thema.
Hilarides Pingjum: Camping met groepsaccommodatie nabij IJsselmeer en Waddenzee in de direkte omgeving van de Afsluitdijk. Tevens mogelijkheid tot plaatsen eigen vakantiehuisje
Fierljepcentrum Zwaagwesteinde Zwaagwesteinde : 2  verblijfsmogelijkheden. Een keurige groepsaccommodatie voor maximaal 20 personen, bestaande uit 2 slaapzalen met elk 10 slaapplaatsen, voorzien van 2 gezamenlijke zeer verzorgde sanitaire ruimtes. Voor meer informatie zie site.
Meer Friesland  
Ameland - Friesland
de Uuthof Buren: Is een zeer geschikte accommodatie op Ameland van 15 tot 70 personen voor het houden van schoolreisjes, werkweken, familieweekenden, trainingskampen enz. Voor kleinere groepen tot 8 personen hebben wij appartement ‘het Voorhuis beschikbaar.
Groepsherberg "De Witte Reep" Groepsherberg "De Witte Reep" is een grotendeels gloednieuwe en deels ingrijpend gerenoveerde groepsaccommodatie tot 93 personen van hoog niveau aan de westkant van Ameland. er van Friese paarden.
Apollo Ameland Is een vertrouwd adres voor uw
groepsvakantie op Ameland. De accommodatie ligt aan de rand
van het dorp Buren op ongeveer 1500 meter van het kilometers lange zandstrand. De accomodatie is ingericht voor zowel kleine als grote groepen. (max. 72 personen).
Groningen
Westerweelde Ter Apel: Westerweelde bestaat uit een groepsverblijf voor maximaal 43 personen en een woonboerderij voor maximaal 12 personen. De accommodaties liggen op een 4 hectare groot terrein waarop een park is aangelegd met onder andere een grote plas met een zandstrand.
Robersum Vierhuizen: Robersum heeft een gezellige 5-sterren groepsaccommodatie, die door het intieme karakter van het gebouw zeer geschikt is voor een familiereünie en vriendengroepen. Maar ook voor schoolgroepen. Geschikt voor maximaal 34 personen.
Boerderij De Diek'n Zeerijp: Het sfeervolle groepsverblijf biedt ruimte voor 40 personen. Beneden een ruime groepsruimte met uitzicht over het land.
meer Groningen  
Flevoland
Appelhof Kraggenburg: Onze moderne accommodatie is uitstekend geschikt voor familiebijeenkomsten, meerdaagse trainingen en cursussen. U treft hier een huiselijke sfeer waarin vermaak voor jong en oud centraal staat. De accommodatie biedt plaats aan 40 personen en is het gehele jaar geopend.
meer vakantiewoningen Flevoland  
Algemeen
Vakantiewoningen Nederland van Reizen en Uitjes vele top 5 vakantiewoningen in Nederland, handig en overzichtelijk per provincie
25 verrassende groepsaccommodaties met allure Sfeervolle vakantiehuizen, verbouwde boerderijen, recreatieverblijven en zelfs een kasteel en oud-klooster. Verspreid over het hele land, liggend op de mooiste plekjes. Vlakbij de duinen, tegen een natuurterrein aan, in de directe omgeving van wad en zee, midden in de bossen en in afwisselend agrarisch gebied.
Een vakantiehuisje.nl U vindt hier de leukste vakantie huizen, vakantie boerderijen, chalet's, groepsaccommodaties of villa's. Sommige hebben zelfs een eigen sauna en wirlpool
Gryla - groepsaccommodatie en kampeerboederijen Nederland veel informatie en links over groepsverblijven per provincie, handig gesorteerd
Spanje
Villa's Costa Brava - Mas Figueres Sils: Mas Figueres is een typisch 17e eeuws Catalaanse vakantiehuis, geheel gerestaureerd gelegen in Sils, provincie Girona-Costa Brava. Deze leuke landhuis met privé zwembad heeft een grote porch.Het villa heeft een capaciteit van 27 mensen en een ruimte van 5000 m2 geheel omheind.
 Reisorganisaties groepsvakanties- algemeen
Luxe woningen voor groepen in Belgische Ardennen VillaXL heeft een ruim aanbod van ruime en luxe huizen o.a. in Nederland en in de Belgische Ardennen. Ideaal voor een familiefeest, een vriendengroep, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten.
Fijne en gezellige vakantiehuizen aan de kust in Nederland! een groot aanbod in gezellige vakantiehuizen langs de hele Nederlandse kust. Veel huizen zijn vrijstaand en zeer comfortabel en hebben een geheel eigen sfeer.
Groepsvakantiehuizen Limburg
Happy Home groepsvakantiehuizen Unieke groepsvakantiehuizen in heel Europa. Meer dan 3000 vakantiehuizen in o.a. Nederland, Belgie, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italie en Spanje. Het sleutelwoord bij Happy Home is kwaliteit.
't Zinkviooltje Epen: Is een zeer veelzijdige accommodatie. Er is ruimte voor groepen verdeeld over 3 accommodaties. Door onze unieke indeling zijn er een 5-tal verhuurmogelijkheden variërend van ± 20 tot 200 personen. De slaapkamers bieden ruimte aan 2 tot 15 personen. 
De Elset Mechelen: In het stiltegebied aan de rand van de Vijlener bossen op een van de uitlopers van Eifel en Ardennen ligt dit unieke groepsvakantiehuis voor 8-42 personen, waar u als gast kunt  genieten van de intense rust en een fantastisch uitzicht over het dal van de Geul. Is een sfeervol verbouwde 17-eeuwse boerderij, aangepast aan de eisen van de moderne tijd, zonder de nostalgische huiskamersfeer van eeuwen geleden aan te tasten
Hoeve de Peul Noorbeek: Gelegen tussen de heuvels van het idyllische dorp Noorbeek; nabij de Belgische Voerstreek komt u terecht in een zeer oorspronkelijke 16e eeuwse carreboerderij die momenteel dient als accommodatie voor groepen van 40 tot 150 personen.
Huize Damiaan Simpelveld: Midden tussen de Limburgse heuvels ligt het dorp Simpelveld dat zich terecht presenteert als ‘De poort van het Mergelland’. Huize Damiaan is geschikt voor zakelijk (vergaderruimte, conferenties, seminars), feesten en recepties (bv bruiloften) en recreatie (bedrijfsuitje, meditatie, groepsverblijf etc.)
meer vakantiehuizen Limburg  
Overijssel
Klein Oever Balkbrug: Deze buurtschap is gelegen in een typisch Drents-Overijssels landschap, waar zeer veel kenmerken van het eeuwenoude platteland bewaard zijn gebleven. Op het groot opgezette terrein kunt u terecht met alle soorten groepen. U kunt kiezen tussen twee accommodaties: De boerderij met gezellige slaapzaaltjes voor 56 personen en huifkarren voor 80 personen
Buitengoed Fredeshiem De Bult: Gelegen in een prachtig gebied, op de grens van Overijssel, Drenthe en Friesland. In de nazomer van 2003 zijn twee nieuwe, schitterende 20-persoons groepsaccommodaties gereed gekomen, genaamd Stins en State. Beide landhuizen beschikken over 10 tweepersoonskamers, waarvan 9 met douche en toilet.
De Leemhof Den Ham: Temidden van het Regge- en Vechtdal ligt de Sallandse groepsaccommodatie de Leemhof. De voor de recreatie beschikbaar gekomen boerderij is uitermate geschikt  voor familiesreunies en danstrainingen. Er kunnen ook  vergaderingen, schildercursussen, muziekworkshops, dansworkshops worden gehouden. Voor groepen tot 24 personen.
De Boerschop Luttenberg: gelegen aan de voet van een heuvel van de Sallandse Heuvelrug, een schitterend natuurgebied met diverse landschapstijlen. De accommodatie bevat drie zeer karakteristieke sallandse gebouwen, welke u apart of gezamenlijk kunt reserveren. Uitstekend geschikt voor familie- en vriendengroepen, muziek- en dansverenigingen, conferenties en bedrijfscursussen.
Landgoed Nieuwhuis Ootmarsum: Midden in de natuur tussen Ootmarsum en Denekamp ligt Landgoed Nieuwhuis. Een uitgestrekt landgoed en een prachtig gerenoveerde boerderij bieden u en uw vrienden en familie het ultieme comfort. Het landgoed ligt gunstig gelegen ten opzichte van de vele bezienswaardigheden die Twente biedt.
Stergroep luxe groepsvakantiehuizen In de kop van Overijssel ligt Steenwijk. Aan de natte westkant grenst dit pittoreske stadje aan het waterrijke gebied Giethoorn en de Weerribben. Juist in dit schitterende gebied vindt u 5-sterren luxe vakantiehuizen o.a.: De Arendshorst, De Valkenhorst en De Eikenhorst. Ieder geschikt voor 15 personen en 1 voor 20, ook voor gehandicapten.
’t Borghuis vakantiebungalows & groepsverblijven Twente: 't Borghuis bungalowpark is gelegen in de bossen vlak bij het toeristisch Losser en De Lutte.
Op wandel en fietsafstand vindt u hier het prachtige coulissen landschap waar Twente zo om bekend staat. De groepsvakantiehuizen van 't Borghuis zijn in alle opzichten zeer geriefelijk en gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien.
appartementenhof De Beekzijde Vasse: unieke groepsaccomodatie (4 luxe appartementen) in Twente, voorzien van overdekt zwembad
meer vakantiehuizen Overijssel  
Noord-Brabant
TIP: Libéma Vakantieparken Fantastische bungalows, tenten, stacaravans en kampeerplaatsen op de leukste vakantieparken waaronder bijv. De Beekse Bergen!
De Castelhoeve Castelré: Groepsaccommodatie aan 90 en 40 personen op basis van zelfverzorging, gezellige minicamping met 20 staanplaatsen
Beukenhof In het hart van het Brabantse land, aan de rand van de Loonse en Drunense duinen, ligt Beukenhof. Vanuit de rustieke sfeer van het Capucijnenklooster is een ideale plek ontstaan voor verzorgde groepsvakanties en cursussen. De gemoderniseerde accommodatie beschikt over meerdere compartimenten, zodat groepen van 15 tot 225 personen er onderdak vinden.
Hoeve Biestheuvel Deze veelzijdige recreatieboerderij voor familie- en vriendengroepen, voor groepen uit de zorgsector (Hoeve Biestheuvel beschikt in ruime mate over specifieke voorzieningen voor gasten met lichamelijke beperkingen) en voor groepen uit de zakelijke markt (In informele, ongedwongen sfeer vergaderen)
De Dorpswoning Leende: het huren van een vakantiehuis of vakantiewoning in het Brabantse dorp Leende voor grote en kleine groepen, 2 tot 14 personen, voor uw familieweekend, vriendenclub of bedrijfsuitje, in een weidse, bosrijke en landelijke omgeving maar toch dicht bij Eindhoven
De Duikse hoef Loon op Zand: 4 verschillende accommodaties voor groepen o.a. boerderij, veldschuur en schaapskooi. De Boerderij en Schaapskooi zijn met elkaar verbonden door middel van een verbindingsgang en kunnen derhalve tezamen maximaal 70 gasten herbergen.
Buitenhuis Teteringen Teteringen (gemeente Oosterhout): Buitenhuis Teteringen is een kamphuis middenin de bossen van Teteringen (gemeente Oosterhout). Ooit begonnen als buitenhuis van het Kralingsche Volkshuis in Rotterdam, biedt het huis accommodatie voor werkweken en groepsweekenden. Het huis biedt eenvoudig maar comfortabel onderdak voor 32 personen.
Groepskamperen 't Laageind Oirschot: Onze ruimte is geschikt voor tenminste 24 personen. Slaapzalen, recreatiezaal met luxe keuken Schoteltelevisie en radio, tennistafel sjoelbak. Langs onze camping ligt een groot speelveld waar je gebruik van kunt maken.
Vakantiehuis 't Brabants Kwartierke Vlierden: is gelegen op het platteland van Noord-Brabant, 20 km van Eindhoven. Het vakantiehuis is geschikt voor 12 personen en gelegen naast het melkveebedrijf. Het is vooral gericht op families en vriendenclubs die van ouderwetse gezelligheid houden.
meer Noord-Brabant  
Noord-Holland
De Waker ***** Petten: parel aan de Noordzee! Heerlijk uitwaaien aan de Noordzee (+/- 100 meter). Dat kan in deze prachtige familie recreatieboerderij de Waker.
Een ideale plek voor uw familie/bedrijfs uitje.
Doopsgezind Broederschapshuis Schoorl Schoorl: Het Doopsgezind Broederschapshuis Schoorl ligt rustig aan de voet van de hoogste duinen van Nederland. Het huis is gebouwd in de jaren dertig, om doopsgezinden onderdak te bieden voor bijeenkomsten, conferenties, cursussen, bezinningsdagen, weekends en vakanties.
’ t WADDENHUUS - slapen op Wieringen Hippolytushoef: U kunt bij ons overnachten in ’t WADDENHUUS. Midden in ’t rustige Wieringer landschap ligt onze groepsaccommodatie. Minimaal 10 personen, maximaal 45 personen. Sfeervolle woonruimte 2 , 3 en 6 persoonsslaapkamers, bruidsuite !!!, Verschillende actieve arrangementen zijn mogelijk o.a. wadlopen en sportvissen
Vakantiehuis Hollandse Lucht Sint-Pancras: Groot vakantiehuis voor 10 personen, 5 slaapkamers, grote tuin en jacuzzi. In de buurt van Alkmaar en Bergen. Bos, zee, strand op 10 minuten rijden.
Vakantiehuizen Egmond aan Zee vele vakantiewoningen, appartementen, zomerhuisjes, chalets en andere groepsaccommodaties
Vakantiewoningen Bergen aan Zee  
meer Noord-Holland  
Zuid-Holland
Kampeerboerderij Antonius Hoeve 's-Gravenzande: De boerderij is schitterend gelegen en wordt enerzijds begrensd door het westlandse kassengebied en anderzijds door het Staelduinsebos. Onze kampeerboerderij is op basis van zelfverzorging en biedt plaats aan maximaal 50 personen.
Het Zwaluwnest Ter Aar: Gelegen in één van de polders van 'Het Groene Hart' is het een prima lokatie om even tot rust te komen, dan wel actief bezig te zijn met de vele activiteiten die in de directe omgeving voorhanden zijn. Biedt ruimte aan groepen tot 80 personen. Het beschikt over een ruime eet-en recreatiezaal
Groepsaccommodatie Rotterdam Rotterdam centrum: De Klipper Aldebaran is een comfortabel en sfeervol groepsverblijf in Rotterdam-centrum. Hebben 9 slaapkamers met 8 badkamers voor max. 30 personen. Ook geschikt als feestruimte of vergaderlocatie.
Buitengoed Hagenhorst Wassenaar: Buitengoed Hagenhorst is een uniek gelegen villa in de bossen van Wassenaar, goed bereikbaar in het hart van de Randstad. Het huis is bij uitstek geschikt voor één of meerdaagse conferenties en trainingen voor groepen tot ongeveer 20 personen. In het weekend leent het huis zich uitstekend voor familiefeesten, huwelijken en diners.
meer in Zuid-Holland  
Utrecht
Buitencentrum De Blauwe Schuur Amerongen: Buitencentrum De Blauwe Schuur is de geschikte accommodatie voor een schoolwerkweek, familiebijeenkomst, reünie, werkconferentie of vakantiekamp. Voor maximaal 48 personen op basis van zelfverzorging is het van alle gemakken voorzien.
landgoed Kraaybeekerhof Baarn: Landgoed Kraaybeekerhof biedt u vergader- en feestaccomodatie en een sfeervol restaurant waar met biologische producten wordt gewerkt. Bezoek onze site ook eens voor ons cursusaanbod op het gebied van persoonlijkheidsontwikkeling en biologische landbouw.
Het Droogdok - Vinkeveenhaven Vinkeveen:Het Droogdok is een sfeervol tot groepsaccommodatie verbouwd voormalig gymnastieklokaal. Kamers voor 2 tot 6 personen. Totaal zijn er 75 slaapplaatsen
Vakantieverblijf Utrecht overzicht van vakantiehuisjes, bungalows, groepsverblijven, stacaravans, appartementen in Utrecht en rest van Nederland
meer Utrecht  
Zeeland
MarisStella Aardenburg: Last-minute Zeeland! Groepsaccommodatie t/m 14 personen in Zeeuws-Vlaanderen. Vlakbij de Zeeuwse kust en niet ver van Belgische steden als Brugge, Gent en Knokke.
De Stoofpolder Bruinisse: Goed uitgeruste groepsaccommodatie met een grote kantine uitstekend geschikt als eetzaal voor groepen tot 200 personen. Er zijn verschillende gebouwen dus meerdere groepen kunnen hier tegelijk vertoeven. Goed geschikt voor scholen, duikers, diverse verenigingen of gewoon met familie een paar dagen er tussen uit.
Huize Marja Zoutelande: De accommodatie ligt op ± 5 minuten lopen van het prachtig zuid-strand van Zoutelande. 'Marja' is geschikt voor groepen tot maximaal 34 of 42 personen.
het Havenhuis Kortgene: Mooi luxe 8 persoons vakantiehuis met eigen ligplaats aan de haven, sauna etc.
meer Zeeland  
Terschelling
Doeksen - Groepsaccommodatie Vijf accommodaties op Terschelling tot maximaal 34 personen. U heeft de keus uit 4 afzonderlijke comfortabele accommodaties geschikt voor groepen 8 tot maximaal 36 personen. Tevens zijn er twee vier persoonsappartementen
Wadden-vakantiehuis biedt 519 vakantieverblijven (vakantiehuizen, appartementen, stacaravans, tenthuisjes etc.) aan op de Wadden.
meer Terschelling  
Ardennen / Luik provincie
Maison L'Ours Malmedy: Riant maar gezellig vakantiehuis in de Ardennen, geschikt voor maximaal 17 pers. Ideaal voor familie of vriendenweekenden en voor kinderen. Ideaal voor wandelaars en fietsers. Op 500 meter afstand van Francorchamps circuit.
Snowview lodge Medendorf  / Luik: U hebt royaal de ruimte in dit comfortabele en gezellige groepsverblijf van 400 m2, ideaal voor familie-, vrienden- en andere groepen van 10 tot 22 personen (tot max. 28 p). De zeer ruime en geheel vrijstaande groepsaccommodatie is geschikt voor groepen van 20 tot 26 personen op basis van tweepersoons en één vierpersoonskamer. Ook bestaat de mogelijkheid om een deel van de acommodatie te huren voor kleinere groepen (van 10 tot 14 personen).
La Petite Montagne Malmedy / Luik: La Petite Montagne is een voormalige boerderij uit 1856. Het huis is in zijn geheel opgetrokken uit traditionele Belgische natuursteen. De vakantiewoning is volledig gerenoveerd en omgebouwd tot een comfortabele vakantieverblijf dat plaats biedt aan 26 tot 30 gasten. Ook een eenvoudige kampeerboerderij. Qua capaciteit rekening gehouden met het huisvesten van groepen tot zeker 60 personen.
Luxe villa Ardennen Te huur groepsaccommdaties voorzien van alle luxe, o.a. inpandig zwembad, sauna, jacuzzi en ontspanningsruimte. De villa's zijn geschikt voor 6 tot 35 personen.
meer vakantieverblijven Ardennen  
België
Ferme du Chateau Gedinne / Namen: Accommodatie voor 30 personen in de Ardennen uit 2000. Het is een statig project geworden met de mogelijkheid om ganse families te slapen te leggen. Verder wilden we met mooie en degelijke materialen onze gasten een luxueus verblijf aanbieden. We voorzien in catering met eerlijke producten, kwaliteitslabel-vlees en artisanale producten uit onze streek en onze eigen tuin.
Le Jolie Canard Gouvy (Ardennen, Luxemburg provincie): is een comfortabel groepsverblijf voor 24 pers. met 2 woonkamers, 9 slaapkamers, 4 badkamers, zeer grote eetkeuken, bijkeuken en andere ruimten. Tevens is er een grote tuin voorzien van trampoline
Les Gites de Maredsous 4 vakantiewoningen (gites) voor groepen o.a. in Maredret in de provincie Namen: De Molen van Maredret is een gebouwencomplex dat twee volledig onafhankelijke verblijfplaatsen aanbiedt: "La Meulerie" (10/12 pers.) en "Les 2 Roues" (18/20 pers.). Deze volledig gerenoveerde molen aan de rand van het ambachtelijk dorpje Maredret, op een paar stappen van de abdij, beschikt vandaag nog steeds over zijn 2 waterwielen die nog altijd volop dienst doen!
meer vakantiehuizen België  
Luxemburg - Ardennen
Auberge Au Bon Vivant Vesqueville: Auberge “Au Bon Vivant” is een gezellige, familiale, motorvriendelijke, fietsvriendelijke herberg met taverne gelegen in een klein pittoresk dorpje vlak bij Saint-Hubert (Provincie Luxemburg). Bikers welcome. Een uitstekende plaats om er één of meerdere nachten te vertoeven in het kader van groepsvakanties, wandelvakanties, motortochten,…
La Cense aux Hirondelles Vielsalm / Ardennen: Deze nieuw ingerichte gîte biedt een groot comfort in overeenstemming met de karakteristieken van deze oude boerderij. Naast gastenkamers is er dus een ruime en gezellige gîte voor 10 à 18 personen.
Duitsland
Vakantiehuis "Im Grünen" Monschau: Groot vakantiehuis voor 12 personen, 6 slaapkamers, garage, tuin, grote woon- en eetkamer. Alle info op 0032 (0)475 980 890 of 0032 (0)2 582 89 87
Luxe VakantieVilla Schutzbach (provincie Altenkirchen): In het prachtige Westerwald, op 2 uur rijden van de grens, tussen het Sauerland en de Eifel ligt deze 5-sterren Villa met Jacuzzi, Sauna, Bioscoop, Bar en Poolbiljart, voor groepen van 10-20 personen met 8 slaap- en badkamers.
Vakantieverblijf voor Groepen Duitse Eifel Stadtkyll (Vulkaan Eifel): De locatie voor uw Familie, vrienden Bedrijfs of Team uitstap t/m 34 t/m ruim 60 personen. Zeer veel privacy, 27 slaapkamers. Vele extra's en mogelijkheden voor vermaak en sport, zie de website.
Frankrijk
Chateau Le Val - Normandië Gelegen in het historische Normandie. Verscholen in een groene vallei, ligt dit romantisch kasteel uit de 16e eeuw... We bieden sfeervolle appartementen met eigen keukens, kamers of te wel chambres d'hotes - B&B en groepsaccommodatie (huur van het hele kasteel).
Chateau La Megene Gueugnon - Bourgogne: Op landgoed en chateau La Mégène kunt u een van de kamers, de gite of het gehele kasteel huren. Het chateau biedt plaats aan 16 personen. Gratis gebruik van zwembad
La Borde Blanque Het authentiek Franse en zeer comfortabele landhuis ligt op de grens van de Aude en de Ariège aan het 600 ha. grote Lac de Montbel. Vooral voor groepen is het uitermate geschikt. Het huis is zeer geschikt voor workshops, cursussen, seminars en kleine conferenties, maar zeker ook voor families met vrienden en vooral kinderen, en huwelijken.
La Renardiere verhuren groepsaccommodatie in Noord Frankrijk aan wandelaars, verenigingen, hobbyclubs, opleidingsinstituten, en alle andere geïnteresseerden die een verblijf zoeken in een ruime en rustige omgeving, niet te ver vanaf Nederland.
groepshuizen
Weer in
Amsterdam
Rotterdam
Leeuwarden
Maastricht
Hoorn
Ijmuiden
Hoek Van Holland
Noordwijk
Last minutes / aanbiedingen
Alle aanbiedingen van Belvilla Vakantiewoningen!
Last minute groepshuizen Nederland
Happyhome aanbiedingen vakantiehuizen
Groepsvakantiehuizen Nederland
Groeps accommodaties
Groepsverblijven
Drenthe
Gelderland
Limburg
Landen / provincies
Veluwe huisjes
Costa Blanca
Luxemburg
Denemarken
Duitsland
Vakantiehuis Sauerland
Frankrijk
Provence
Bretagne
Spanje
Andalusie
Mallorca
Costa Blanca
Portugal
Algarve
Italië
Toscane
Kroatië
Tsjechie
Oostenrijk
Flevoland
Drenthe
Friesland
Ameland
Gelderland
Veluwe
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Vakantiehuisje Terschelling
Egmond aan Zee
Noord-Holland
Zeeland
Zuid-Holland
Noordwijk aan Zee
Vakantiehuis Nederland
Zwitserland
Sitemap
Home

groepsaccommodaties aanmelden